Anouk Schottink is een zangeres bekend uit het TV-programma ‘The Talent Project’ waar zij in de finale de tweede plaats heeft weten te behalen. Anouk is opgegroeid tussen de muziek en begon op haar 10e met bugellessen. Zo kwam ze bij de fanfare in Markelo te spelen.

In het jaar 2015 werd Anouk verkozen tot Hoftalent 2015 en mocht voor het eerst gaan proeven aan het samen van muziek. In de Hof van Twente speelde zij op verschillende gelegenheden.

Op haar 16e jaar bracht Anouk haar eerste single uit. Het nummer ‘waarom’ presenteerde zij tijdens het Paasconcert van de Edelweiss Kapelle uit Gelselaar. Bij deze Kapelle heeft zij zich een jaar later  aangesloten en zingt al 5 jaar met veel plezier bij deze bigband.

Anouk vond toen ze 21 werd dat het tijd werd om een nieuwe weg in te slaan. Zij volgde de opleiding onderwijsassisent, deed al leuke optredens, maar miste toch muziek in haar leven. Daarom besloot ze mee te doen aan ‘The Talent Project’. Na een training van 100 dagen zette zij eigenhandig de studio op zijn kop met het nummer Stone Cold van Demi Lovato. De jury bestaande uit Caro emerald, Chantal janzen, en Roel van Velzen werden  compleet verrast en hebben haar in de finale van het programma gekozen als tweede plek.

Door het programma viel Anouk op bij Broadway, die na het vertrek van Cynthia op zoek waren naar een nieuwe zangeres. Na een auditie van de dolenthousiaste Anouk waren alle leden het met elkaar eens. Anouk is precies de juiste persoon om de nieuwe zangeres van Broadway te worden.

Na 3 maanden van hard werken, voorbereiden en repeteren staat Anouk sinds februari met Broadway te shinen op de bühne! Een zangeres met een fantastische stem, een mega bereik gelijk aan dat van Glennis Grace en een power gelijk aan die van Anouk. Dit moet je horen! Dus bekijk snel onze agenda om te checken wanneer je onze nieuwe samenstelling kan komen bewonderen!

X