Organiseer je een festival, kermis, dorpsfeest of een vet tentfeest? Broadway zorgt voor gegarandeert succes.

Broadway is de perfecte coverband voor ieder festival. Professioneel, gedreven, flexibel en voorzien van top musici en crew die uw evenement tot een succes zullen maken. Broadway is de perfecte coverband voor ieder feest. Met een energieke en interactieve show compleet voorzien van een gave lichtshow en livemuziek op het hoogste niveau.

Wat kan je verwachten:

  • Een fantastisch repertoire bestaand uit de nieuwste top-40 hits tot de Golden Oldies die iedereen meezingt. Van de nieuwste hits van Lil’ Kleine tot de meezingers van ABBA, en van de feestnummers van Guus Meeuwis tot de rockclassics van Bon Jovi, alle genre’s komen voorbij.
  • Een interactieve show van 3 x 60 minuten, of 4 x 45 minuten, 100% live.
  • Een strakke podiumaankleding met een gave lichtshow, perfect afgestemd op het repertoire.
  • Een zeer flexibele groep muzikanten en crew die in al je wensen mee willen denken.

Voor informatie over onze prijs kunt u contact met ons opnemen.

TIP: Specials

Broadway bied de mogelijkheid zelf te kiezen welke specials wij meenemen. CO2-kannonen, confetti-shooters, fireblasters of lasers, wij hebben het! Dit maakt het totaalentertainment van onze show compleet en zorgt voor een ervaring van livemuziek op het hoogste niveau. Voor informatie over de meerprijs kunt u contact met ons opnemen.

TIP: Extra muzikanten of DJ

Broadway werkt samen met verschillende extra’s. U kunt via ons een DJ bijboeken. Of een blazerssectie bestaande uit trompetist, tenorsaxofonist en trombonist die bijvoorbeeld meespelen in de ensembles van Symfonica in Rosso. Met volledige arrangementen die de live-ervaring van onze muziek nog vetter en swingender maken. Maar ook een extra zangeres of percussioniste die niet alleen de entertainmentwaarde voor het publiek boosten maar daarnaast de sound van deze band nog breder maken. Voor informatie over de meerprijs kunt u contact met ons opnemen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

X