Frank is geboren in Nijmegen, en sinds 1993 frontman en leadzanger van Broadway. Al op jonge leeftijd werd hij bevangen door het muziekvirus. Vanaf zijn 20e is Frank professioneel met muziek bezig. Zowel als zanger en als dj. In 1993 richt hij samen met zijn maatje Jos schrijver Broadway op. Duizenden optredens verder zijn beide heren nog steeds tot op het bot gemotiveerd om ieder optreden weer vol gas te gaan.

Binnen de band Broadway heeft Frank meerdere functies: bandleider, leadzanger en eigenlijk ook die “spreekstalmeester”. Frank is een entertainer van top niveau en zet ieder publiek met zijn humor en professionaliteit naar zijn hand. Frank trekt de kar. Als zanger is Frank super universeel en flexibel. Zijn stem kan alle genres aan.

Hij vindt het echt fantastisch om op het podium te mogen staan met zo’n prachtige groep muzikanten. Nu samen met Anouk op het front en gesteund door een fantastische band is het een genot om de heren en dame van Broadway op het podium bezig te zien. ”Kom snel kijken, luisteren en oordeel zelf!”

X