De mooiste dag van je leven afsluiten met een feest dat je nooit zult vergeten? Dan hebben jullie Broadway nodig.

Broadway is de perfecte coverband voor jullie bruiloft of jubileumfeest. Zes topmusici die vol gas geven om jullie avond onvergetelijk te maken.

Wat kan je verwachten:

  • Een fantastisch repertoire bestaand uit de nieuwste top-40 hits tot de Golden Oldies die iedereen meezingt. Van de nieuwste hits van Lil’ Kleine tot de meezingers van ABBA, en van de feestnummers van Guus Meeuwis tot de rockclassics van Bon Jovi, alle genre’s komen voorbij.
  • Een interactieve show van 3 x 60 minuten, of 4 x 45 minuten, 100% live.
  • Een strakke podium-aankleding met witte instrumenten, LED-blokken en Backdrop.
  • Een zeer flexibele groep mensen die in al jullie wensen mee willen denken.

Voor informatie over onze prijs kunt u contact met ons opnemen.

TIP: Grote Lichtshow

Boek Broadway inclusief de gehele lichtshow met movingheads, blinders, rookmachine’s etc. Dit zal jullie avond nog indrukwekkender maken en de ervaring van Broadway compleet maken. Voor informatie over de meerprijs kunt u contact met ons opnemen.

TIP: Pianist + Zang

Onze pianist kan samen met onze zanger of zangeres op andere delen van jullie trouwdag zorgen voor muzikale begeleiding. Tijdens jullie ceremonie, als achtergrondmuziek tijdens het diner, noem het maar op. Zorg dat jou lievelingsnummers LIVE klinken op deze onvergetelijke momenten. Voor informatie over de meerprijs kunt u contact met ons opnemen.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

X